19.6.06


şimdi en başa dönelim,
pazar sabahı seb-i sübyan öss denen stres makinasının çarklarından geçerken, ben arabamla kilyos'un o deniz kokan havasına doğru süzülüyordum. "Hayat ne garip be abi" kimileri hayatlarının geri kalanınını şekillendirmek için tahta sıralar içinde tabiri caizse "yardırırken" kimileride kilyos'da sefa sürsün. Ama şuda bir gerçek ki kimileri'de güneyde akdenizde gel-keyfim-gel yapsınlar. Olmazzzzz. İşte bundandır pazar sabahı erkenden kalkıp bu bedeni kumsala vurmak.

Kilyos bir güzel istanbul kasabası, Sariyeri ne kadar çok seviyorsam kilyosu'da işte o kadar çok seviyorum. Kilyos köy merkezine vardığınızda 300 metre sonra sola sparsanız Nonstop beach'e varımış olursunuz. Şimdi size biraz nonstop'dan bahsedeyim. Nonstop istanbulun en güzel kumsalına sahip desem yeridir. Şöyle bir yer düşleyin, uzun bir kumsal, 350 tane şezlong ve yosunsuz bir deniz. Açılışını 24 haziranda kıraç konseriyle yapacak Nonstop'a giriş 15ytl . araç otoparkı için +5ytl daha ödememiz lazım.
Solar beach ise nonstop'un biraz daha ilersinde kalıyor. Aslında nonstop,solar ve burç aynı sahile dizilmiş işletmeler. Solar; içeri girdiğiniz andan itibaren vip hizmeti sunan az beach'ten biri, Geçen sezon Pink'i kilyos'a getiren Solar'a giriş 25ytl araç otoparkı için +5ytl daha ödüyoruz.
Burç ise bambaşka, boğaziçi üniversitesi mezunları derneğinin işlettiği Burç beach daha çok boğaziçi öğrencilerine, öğretim görevlilerine ve mezunlarına hizmet vermenin yanı sıra 32ytl karşılığı misafirlerede hizmet veriyor.
Güzel yerler sonuçta, severek yüzdük, bronzlaştık, Bekleriz.

No comments: